Željko Jovanović odgovara na tužbu: HDZ je veleizdajnička sumrak ekipa

Željko Jovanović odgovara na tužbu: HDZ je veleizdajnička sumrak ekipa

Foto: Željko Matić / Cropix

SABORSKI zastupnik SDP-a Željko Jovanović je žustro i u svome stilu odgovorio na jučerašnju objavu predsjednice HDZ-a i premijerke Jadranke Kosor da je vladajuća stranka protiv njega podnijela tužbu zbog učestalih izjava da je HDZ zločinačka organizacija.

>  Željko Jovanović o najavi Kosor da će ga tužiti zbog "zločinačkog HDZ-a":  Ona je Biserka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Licemjerju Biserke Kosor nema kraja, a najava optužbe za istinu izrečenu za saborskom govornicom pokazuje da je demokracija u HDZ-u nepoznati pojam. Nestrpljivo čekam sudski poziv koji mi je najavila u Rijeci, a Kosor ću pozvati za glavnog svjedoka tvrdnje da je vrh HDZ-a ne samo kriminalna,već i veleizdajnička sumrak ekipa", kazao je za Index saborski zastupnik Jovanović koji je još jučer na svom Facebook profilu napisao kako "Biserka Kosor nastavlja po svom".

Na mini saboru HDZ-a jučer u Rijeci je Jadranka Kosor s pozornice "grmjela" da borba protiv korupcije mora stići i u taj grad. Očito je kako su je izjave o "zločinačkoj organizaciji" posebno razljutile te je poručila da "neće dati da ih nitko napada". SDP-ovcima je poručila i da "ih se ne boji", a da se takvih napada ne boji ni HDZ.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara