Žena iz Nebraske sinove zatočila u skučenom životinjskom kavezu

Žena iz Nebraske sinove zatočila u skučenom životinjskom kavezu

Foto: Lincoln County Sheriff

U JOŠ jednom šokantnom slučaju zlostavljanja i zanemarivanja djece, jedna je Amerikanka iz Nebraske uhićena zbog okrutnog zatvaranja svoja dva mala sina u životinjski kavez, kako dječaci po noći ne bi mogli pobjeći iz paklene prikolice.

22-godišnja Ashly Clark uhićena je u ponedjeljak navečer zajedno s još tri osobe, nakon što je policija otkrila kako je nemilosrdna žena zatvorila svoje sinove u dobi od tri i pet godina, javlja NY Daily news.

Ona je policiji rekla kako je pribjegla barbarskom činu nakon što su mališani pokušali iskočiti kroz prozor prikolice. U kavez dimenzija 106 puta 76 centimetara postavila je mali madrac, a vrata kaveza dodatno je osigurala žicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je nakon dolaska na mjesto događaja ustvrdila kako je kuća ekstremno prljava, sve je bilo puno prljave odjeće, hrane, smeća, te životinjskog izmeta i urina.

Iz paklenog doma spašene su i dvije djevojčice, stare osam godina i osam mjeseci, no one srećom nisu bile lišene slobode poput dječaka. Roditelji djevojčica, Bryson i Samantha Eyten, koji su u dvadesetim godinama, također su uhićeni, a skrb nad svo četvero djece preuzela je socijalna služba.

Među uhićenima je i 24-godišnja susjeda nesavjesnih roditelja , a svima im sada prijete optužbe zbog zlostavljanja,  zanemarivanja djece i nezakonitog lišavanja slobode, te su im određene pojedinačne jamčevine u iznosima od po 50 tisuća dolara.

Čini se kako je zatvaranje dječaka trajalo proteklih šest mjeseci do godinu dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara