Zlatko Sudac pokrenuo portal, planira i televiziju

Tekst: F.M.
Foto: velecasnisudac.com


NAKON što je pao u nemilost Katoličke crkve u Hrvatskoj, velečasni Zlatko Sudac odlučio je pokrenuti vlastiti projekt komunikacije s vjernicima, i to preko vlastitog portala. Uskoro bi trebao pokrenuti i katoličku televiziju.

Na stranici www.velecasnisudac.com dočekuje vas videoporuka kontroverznog karizmatika, obučenog u sada već tradicionalnu bijelu odoru, kako s medaljonom govori o ulozi Isusa Krista u našim životima.

"Internetski portal, uz razne mogućnosti koje nudi, zamišljen je i kao okupljalište i sastajalište onih koje vole i slijede Isusa Krista i njegov nauk vjere, nade, a naročito dvije zapovijedi ljubavi. Otvoren je i za one koji ga još ne poznaju, a žele ga upoznati i slijediti, kao i za one koji žele dobro svim ljudima bilo koje vjere, nacionalnosti, boje kože ili životnog opredjeljenja", navodi Sudac na portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumnu obećala i Julija Timošenko

"Svi koji žude i čeznu za tim idealima dobrodošli su na naše stranice! Moja uloga na portalu, prije svega kao čovjeka, a onda i kao rimokatoličkog svećenika, bit će također podređena tom naumu. Portal će, zasad, biti ekskluzivan izvor informacija o meni, mom radu i projektima, te će i štititi navedeno", stoji u poruci.

Portal će kao stalne kolumniste ugošćivati poznate hrvatske pisce kao što su Zoran Vukman, Slaven Letica te don Živko Kustić. Povremeni kolumnisti bit će Stjepan Lice, Zdravko Tomac, Davor Pavuna, Hrvoje Hitrec, Ivan Aralica, a dvije kolumne godišnje obećala je napisati i bivša ukrajinska predsjednica Julija Timošenko.

Sljedeći korak je pokretanje katoličke televizije, a nakon toga i duhovnog pastoralnog centra, koji bi bio središte svega toga, te nakladničke kuće i televizije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara