Zlatni Moby Nokiji 6230

REDAKCIJA magazina Moj Moby po peti je put organizirala godišnji nacionalni izbor mobitela godine – Zlatni Moby – ove godine pod generalnim pokroviteljstvom VIPneta. Nagrada Zlatni Moby na regionalnom i europskom tržištu se odavno potvrdila kao nacionalni izbor za hrvatski mobitel godine.

Završna svečanost dodjele nagrada održala se 10. veljače u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, a titulu najboljeg mobilnog telefona, prema glasovima najvećeg i najvažnijeg žirija, čitatelja Mobyja, ove je godine ponijela Nokija 6230.

Kao i proteklih godina, redakcija magazina Moj Moby odabrala je modele mobilnih telefona koji su se pojavili na našem tržištu tijekom protekle godine, njih šezdeset.

U izbor je ušla većina modela koji su na tržište stigli posredstvom ovlaštenih distributera, a legalno su prodavani u hrvatskim trgovinama i testirani u magazinu Moj Moby.

Najbolje od spomenutih šezdeset uređaja odabrala su tri žirija, od kojih onaj najveći i najvažniji, kao i svake godine, čine čitatelji Mobyja. Odabrali su najbolji i najomiljeniji mobilni telefon na hrvatskom tržištu u 2004. godini - Nokiju 6230.

Ovogodišnji stručni žiri činili su Sanja Radović (Moj Moby), Neda Trinajstić (VIPnet), Robert Gelo (Privredni vjesnik), Bojan Mušćet (Dnevnik), Dario Sušanj (pc chip), Ante Vukorepa (Moj Moby) i Mario Vukušić (T-Mobile).

Stručni je žiri odabrao najbolje uređaje unutar šest kategorija:

-best buy uređaj: Motorola triplets serija

-osnovni GSM uređaj: Sagem MyC-4

-multimedijski uređaj: Motorola E398

-smartphone: Nokia 9500 Communicator

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-dlanovnik: iPAQ 4700

-DECT/ISDN uređaj: Siemens SL740

Najbolje uređaje u kategorijama dizajna, funkcionalnosti, inovativnosti, tehnološkog rješenja i implementacije usluga, kao i najbolji telefon s kamerom, odabrao je Mobyjev žiri u sastavu: Ana Penović, Boris Ličina Borja, Zvonimir Lusch, Damir Šohar i Branko Špoljarić Barney.

Dobitnici nagrada su:

-najbolje dizajnirani mobilni uređaj: Motorola RAZR V3

-najfunkcionalniji mobilni uređaj: Siemens S65

-najinovativniji mobilni uređaj: Panasonic X300

-mobilni uređaj s najboljim tehnološkim rješenjem: Panasonic X700

-mobilni uređaj s najboljom implementacijom usluge: Samsung SGH-D500

-mobilni uređaj s kamerom: Sony Ericsson S700i

Uz VIPnet i pc chip, ovogodišnju su dodjelu nagrada Zlatni Moby sponzorirali Badel i Juicy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara