Zločin koji je šokirao Austriju: Ubio, pa pojeo cimera

Zločin koji je šokirao Austriju: Ubio, pa pojeo cimera

AUSTRIJU je šokiralo priznanje 19-godišnjeg Roberta A. koji je nakon uhićenja rekao policiji kako je pojeo mozak i unutarnje organe muškarca kojeg je upoznao u jednom skloništu za beskućnike u Beču, prenosi Times.

Austrijska policija je 19-godišnjeg beskućnika uhitila pod sumnjom da je ubio svog 49-godišnjeg cimera tako što mu je sa željeznom šipkom težine devet kilograma smrskao lubanju, a potom mesarskim nožem rasporio njegovu utrobu.

Pretpostavlja se da se ubojstvo dogodilo prije tri dana, a raskomadano tijelo 49-godišnjaka je pronađeno jučer, kada je čistačica došla počistiti sklonište. Policijski službenici su u stanu u prizemlju pronašli tijelo koje je ležalo u lokvi krvi, a dijelovi tijela su bili razbacani po cijeloj prostoriji. Napola pojedeni organi su pronađeni u tanjuru na kuhinjskom stolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni 19-godišnjak je pak sjedio pokraj žrtve, a odjeća mu je bila natopljena krvlju. "Samo pogledajte što se ovdje dogodilo", rekao je policijskim službenicima kad su stigli.

"Trebali bismo biti pripremljeni za ovakve situacije, ali ovo je nadišlo sve granice očekivanja", rekao je jedan od šokiranih policijskih istražitelja.

I.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara