Župan Bubalo i Glavašev odvjetnik Matijević uhvaćeni u laži?

NAKON što su objavljene snimke sigurnosnih kamera HRT-a koje navodno dokazuju da je službeni automobil Osječko-baranjske županije neovlašteno korišten za dolazak Glavaševa odvjetnika Dražena Matijevića u HRT-ovu emisiju “Otvoreno”, smatra se da su osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo i odvjetnik Branimira Glavaša Dražen Matijević - uhvaćeni u laži.

Naime, nakon što je informacija po prvi put puštena u javnost, Matijević je kazao kako je u Zagreb išao osobnim automobilom, dok je Bubalo informaciju nazvao "nečijim halucinacijama".

Je li snimka na kojoj je navodno prikazan Matijevićev dolazak u službenom automobilu u prostore HRT-a autentična, još uvijek nije poznato, kao ni tko je istu snimku proslijedio onima koji su ju pustili u javnost.

"Osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo i Dražen Matijević, jedan od odvjetnika Branimira Glavaša, uhvaćeni su u laži kada su rekli da Matijević na nedavno gostovanje u emisiji HTV-a “Otvoreno” nije išao službenim automobilom Županije", istaknuli su jučer Tomislav Ivić i Dragan Kovačević, predsjednici Županijskog i Gradskog odbora HDZ-a, a koji su nakon te izjave istu snimku i predočili novinarima.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara