Župan Lukšić: SDP nema pravo kritizirati jer ima Vladu, a nema viziju razvoja

SPLITSKO-dalmatinski župan Branimir Lukšić je, osvrnuvši se na današnjoj konferenciji za novinare na jučerašnje tvrdnje SDPovih vijećnika da je županijska vlast nesposobna i nestručna, rekao da "SDP nema pravo kritike jer ima Vladu, a nema viziju razvoja".

"O nesposobnosti ne može govoriti onaj tko nema nikakve razvojne vizije i tko sve rasprodaje, ocijenio je župan, dodavši da je SDP najjača stranka u vlasti za mandata koje je vanjski dug dosegnuo 15 milijarda dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dožupan Joško Kovač rekao je da su "gospoda drugovi u SDP-u stručnjaci za maglu, koji su jedino spremni opstruirati županijsku vlast". Dodao je da će narod na izborima zatražiti od sadašnje vlasti inventuru svih počinjenih, kako je kazao, štetočinjskih akata.

Županijski čelnici i suradnici na konferenciji za novinare govorili su i o centru za upravljanje otpadom koji bi se trebao izgraditi u Lećevici. Istaknuli su kako je tek završena prva faza istražnih radova, a tek kad se izradi studija, koja je ključni dokument, bit će odlučeno hoće li se graditi.

Kazali su kako ništa ne smije ugroziti lećevičko područje i tamošnje pučanstvo, ali sigurni su da to područje mnogo više ugrožava autocesta Zagreb-Split nego bi ga ugrozio centar za gospodarenje otpadom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara