Žužul: Hrvatska marljivo radi na pripremama za početak pregova

Žužul: Hrvatska marljivo radi na pripremama za početak pregova
HRVATSKA Vlada marljivo radi na pripremama za početak pregovora o pristupanju Europskoj uniji, navodi se u čestitki koju je ministar vanjskih poslova Miomir Žužul u petak poslao novom predsjedniku Europske komisije Jose Manuelu Barrosu i njegovim povjerenicima, priopćio je MVP.

Žužul je poslao čestitke novom predsjedniku Europske komisije Jose Manuelu Barrosu, potpredsjednicima i svim povjerenicima Komisije kojima je Europski parlament na plenarnoj sjednici u četvrtak u Strasbourgu izglasao povjerenje i odobrio im petogodišnji mandat, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ministar je čestitao Barrosu i povjerenicima Europske komisije imenovanje na odgovornu dužnost, poželio im uspjeh u radu te potvrdio namjeru čvrste suradnje Republike Hrvatske s Komisijom.

Žužul je izrazio nadu i uvjerenost u stalnu podršku Komisije hrvatskom članstvu u Uniji, budući da Europska komisija ima ključnu ulogu u tom procesu.

"Republika Hrvatska želi imati udjela u daljnjem jačanju Europske unije i izgradnji bolje budućnosti za sve građane Europe", poručuje ministar u čestitki povjerenicima Europske komisije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara