50 Cent pokreće proizvodnju vibratora sa svojim likom

50 Cent pokreće proizvodnju vibratora sa svojim likom

AMERIČKI reper 50 Cent, poznat po bavljenju svime i svačim, ozbiljno razmišlja o pokretanju proizvodnje igračaka za seks i kondoma koji će nositi njegov naziv.

"Moram napraviti 50 Cent kondome kao i moju motoriziranu verziju." - smatra 50 Cent.

50 Cent, koji već ima svoju liniju odjeće te nekolicinu brandova energetskih napitaka, planira proširenje poslovanja na tržište seksualnih pomogala na kojem bi se trebali, osim prezervativa s njegovim imenom, naći i vibratori koji izgledaju kao on.

"Moja motorizirana verzija definitivno će biti vodootporna, tako da ćete ju moći koristiti u kadi i pod tušem. Većina vibratora nisu vodootporni." - kaže domišljati 50 Cent, prenosi Contactmusic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče boje vibratora, pjevač je rekao kako je plava njegova omiljena boja radi čega pretpostavlja da će igračke biti izrađene u plavoj boji.

"Ali ne znam koje će veličini biti. Ne znam je li veće i bolje, jer nisam baš siguran da muškarac želi da se njegova žena igra s prevelikim dildoom. Ali svakako želim napraviti nešto takvo, stvoriti nešto što će biti popularno i seksualno uzbudljivo za žene." - zaključuje 50 Cent.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara