Adriana Lima i Marko Jarić u prosincu postaju roditelji, obiteljska oaza je luksuzna vila u Los Angelesu

Adriana Lima i Marko Jarić u prosincu postaju roditelji, obiteljska oaza je luksuzna vila u Los Angelesu

Tekst: B.M.
Foto: JLP

POZNATI srpski košarkaš Marko Jarić i njegova supruga, manekenka Adriana Lima, kupili su nedavno kuću na Beverly Hillsu, u Los Angelesu, raspisali su se srpski tabloidi. Izgleda da se poznati bračni par priprema za prinovu, koja im dolazi u prosincu ove godine. Par je navodno već duže vrijeme razmišljao o tome gdje će manekenka donijeti njihovu bebu na svijet te su izgleda na kraju odlučili da to bude Los Angeles, gdje će i sviti svoje obiteljsko gnijezdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarić je navodno prvo prodao svoj momački stan kojeg je također posjedovao u L.A.-u, te se poslije odlučio na kuću u ovom elitnom dijelu grada. Njihova vila posjeduje bazen i okružena je sa mnogo zelenila koje će ih izolirati od pogleda znatiželjnika. Osim toga, ovaj skladni par posjeduje i penthouse u New Yorku, koji se rasprostire na 222 kvadratna metra, a uređen je vrlo luksuzno.

I jedan i drugi stan dobro će im doći zbog prirode poslova kojima se bave jer se zbog istih moraju stalno seliti. Ipak, još uvijek nije isključeno i to da Marko pojača madridski Real ove sezone, što bi značilo da se par seli u Madrid. No, uza sve to, ovom paru je najvažniji skorašnji dolazak prinove, čiji spol još uvijek nije poznat javnosti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara