Američka tajna služba istražuje je li Eminem prijetio Bushu

Američka tajna služba istražuje je li Eminem prijetio Bushu
AMERIČKA Tajna služba, koja se brine za sigurnost predsjednika, istražit će slučaj teksta Eminemove pjesme "We As Americans" u vezi navodne prijetnje predsjedniku Bushu.

Kako prenose američki mediji, Tajna služba potvrdila je da "istražuju" pjesmu najpoznatijeg bijelog rappera čiji tekst u jednom dijelu kaže: "Radije bih vidio predsjednika mrtvog".

Pjesma "We As Americans" nije objavljena na službenom izdanju, nego samo na Internetu, a u njoj Eminem kaže: "Fuck money, I don`t rap for dead presidents. I`d rather see the president dead." Prijevod, vjerujemo, nije potreban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Glasnogovornik Tajne službe izjavio je: "Svjesni smo postojanja tog teksta i trenutno odlučujemo hoćemo li i kakvu ćemo akciju poduzeti u vezi toga."

Eminemov glasnogovornik odbacio je optužbe, rekavši kako ta pjesma uopće nije predviđena za objavu.

"Radi se o nedovršenoj pjesmi koja je ili izgubljena ili ukradena." - kazao je glasnogovornik, pa dodao: "Nije bila donešena odluka gdje, kad i kako će ta pjesma biti iskorištena."

Ovo nažalost nije prvi put da se Busheva administracija pod maskom "nacionalne sigurnosti" miješa u slobode Amerikanaca zajamčene ustavom, ali nadajmo se da će se Ameri opametiti do slijedećih predsjedničkih izbora.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara