Amy se ponovo udaje u Vegasu?

Amy se ponovo udaje u Vegasu?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

AMY WINEHOUSE navodno se ponovo udaje za svog bivšeg supruga Blakea Fielder-Civila, a svadba će biti u Las Vegasu, čim pjevačica dobije vizu za SAD. Ulazak joj je za sada još uvijek zabranjen jer je bila uhvaćena s marihuanom i optužena za napad na obožavatelja.

Pjevačica u svom drugom bračnom pokušaju ne želi puno promjena pa će tako mladoženja biti isti kao i prvi put, a ceremonija neće biti tradicionalna, već brzinska kao i prva. Jedino se razlikuje mjesto vjenčanja, ovaj put će to navodno biti u Las Vegasu, za razliku od prvog braka koji je sklopila u Miamiju. Amy misli da je upravo Miami bio loša sreća kriva za raspad prvog braka i nada se da će joj Vegas donijeti više sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako do reprize vjenčanja uistinu dođe, trebalo bi to značiti da se razuzdana pjevačica napokon rehabilitirala od svih poroka, uključujući i alkohol, jer upravo joj je život bez opijanja Blake naveo kao uvjet za ponovno sklapanje braka.

Kontroverzni par sada je napokon razriješio sve razmirice i krenuo od početka, navodi za The Sun  jedan izvor. Amy ne prestaje pričati o zajedničkoj budućnosti s Blakeom, a da im bude ljepše kupili su i novi dom u Londonu vrijedan 2 i pol milijuna funti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara