Ana izašla s Bigijem, nominirane Valentina i Antonija

Ana izašla s Bigijem, nominirane Valentina i Antonija

U NAŠEM Big Brotheru dogodio se pomalo neočekivani obrat u kojem su djevojke izvukle deblji kraj i umanjile svoje izglede za osvajanje milijun kuna.

Ana je svojim čestim plakanjem nakon nominiranja izazvala gledatelje da joj dodijele 51 % glasova, a producenti su joj dozvolili da prilikom izlaska povede i kućnog ljubimca psića Bigija o kojem se od svih stanara najviše brinula u kući.

Za Antonijin izlazak iz kuće glasalo je 36%, dok je samo 13% gledatelja željelo da Alen napusti natjecanje.

Iako se moglo dogoditi da nakon petka u kući ostanu četiri cure i samo dva dečka, Ana je ispala, a nominacijom Valentine i Antonije idući put će muški dio ostati nedodirnut, a uz Marinu će "preživjeti" samo još jedna djevojka.

Iako se još nedavno sumnjalo na žensku urotu, pokazalo se da su muškarci ovoga puta bili lukaviji i sva trojica su nominirali iste ženske osobe koje su tako morale skupiti po tri glasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada će ostati tajna je li to igra Saše, Alena i Zdravka koji sada svakog jutra imaju sat privatnosti bez kamera i mikrofona u kojem se mogu i dogovarati oko nominacija, a što je pravilima zabranjeno.

Alen je izbjegnuo treću nominaciju jer su on i Zdravko dobili samo po jedan glas od Valentine, a favorita Sašu su nominirale Marina i Antonija.

Marina, koja je u početku nakon Egle, imala najviše izgleda za izlazak sada ima priliku dugorati do finala.

Stanari su napokon uspjeli ispuniti prilično zahtjevan tjedni sportski zadatak, pa će biti love i za cigarete. Od pušača su u kući ostali još samo Saša, Antonija i Alen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara