Aquarius, Novalja, dekadencija, fotografije i novi Golf!

Aquarius, Novalja, dekadencija, fotografije i novi Golf!

KAO što već sigurno znate, ovo je ljeto proteklo u znaku jedne lokacije – plaža Zrće na otoku Pagu. O dekadentnim zbivanjima u tri tamošnja kluba, među kojima je i Aquarius, već su pisali Nacional i Večernji list, pa nema previše smisla ponavljati ono što većina ionako zna.

Oni koji su bili na mjestu događaja znaju da se alkohol točio na hektolitre, konzumirale su se raznorazne ilegalne supstance, prekrasne polugole djevojke okupirale su cijelo područje - sve navedeno implicira da se tamo bez sumnje našlo i puno poduzetnih ljudi s fotoaparatima.

Aquarius je za takve osmislio zanimljiv natječaj. Na adresi fotke.index.hr možete uploadati fotografije koje ste snimili u Aquarius klubu u Novalji. Na istoj stranici možete i ocjenjivati fotografije, a pobjednik natječaja odvest će se u novom Golfu. Nije loše, a?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako bi "hrvatska Ibiza" opravdala pridjev "hrvatska", pobrinuli su se brojni iznajmljivači apartmana, koji kao da su se natjecali u visokim cijenama i apsurdnim uvjetima korištenja postavljenih pred brojne goste.

Nas su osobno fascinirali uvjeta korištenja apartmana koje je na nekom neobičnom jeziku sročio jednog od novaljskih vlasnika apartmana. Dotični su uvjeti objavljeni na web siteu www.tulumarka.tk, odakle ih i prenosimo.


Kliknite za veću sliku, pričekajte da se učita i uživajte!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara