Ashely Cole: K vragu, moj život je uništen, želim biti sam!

Ashely Cole: K vragu, moj život je uništen, želim biti sam!

Tekst: B.M.
Foto: JLP

NEVJERNI nogometaš Ashley Cole prekinuo je šutnju o svojim aferama i razvodu braka te progovorio za britanski list The Sun. Cole je ustvrdio: Moj život je uništen. Ozlijeđeni nogometaš o svemu je progovorio iz klinike u Francuskoj, gdje se liječi od ozljede. "K vragu, moj život je upropašten", rekao je i na rubu suza nadodao: "Samo želim biti sam, želim da me svi ostave na miru, jer je sve pošlo po krivu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ashley se u Francuskoj liječi oko tjedan dana, a svjedoci tvrde da nijednom nije izašao izvan prostorija bolnice. Njegova, još uvijek supruga, pjevačica Cheryl, ostavila ga je preko SMS poruke, prvog dana kad je stigao u bolnicu. Otad u tuzi luta prostorijama bolnice. Skinuo je vjenčani prsten, zapustio se i rekao da želi biti sam i u tami.

Ashley trenutno proživljava najteže dane u životu. "Zaista mu je jako teško. Izgubio je najljepšu ženu u Britaniji, a njegova nogometna karijera je upitna", izjavio je izvor. Njegova nevjera započela je prije malo više od godinu dana, kad je otkriveno da je suprugu varao s frizerkom. Tada mu je lijepa Cheryl oprostila, a nogometaš nije znao cijeniti oprost koji mu je dala. Nastavio je tako povremeno spavati sa starletama, a kad je Cheryl saznala za sve, kratkom porukom mu je dala do znanja da se gubi iz njezinog života.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara