Ashley Cole je u lošem psihičkom stanju, Cheryl odlazi u Francusku pričati s njim

Ashley Cole je u lošem psihičkom stanju, Cheryl odlazi u Francusku pričati s njim

Tekst: B.M.
Foto: JLP


CHERYL COLE odlazi u Francusku kako bi tamo razgovarala sa svojim suprugom Ashleyjem. Pjevačica želi s njime porazgovarati o cijeloj situaciji u kojoj su se našli, a budući da želi biti čvrsta dok razgovara s njime, odlučila je otputovati u Francusku, koju smatra neutralnim teritorijem. "Cheryl želi biti hladnokrvna i čvrsta s njim te vjeruje da će joj biti lakše razgovarati s njim na nekom neutralnom teritoriju", rekao je nepoznati izvor za medije.

Ovo je prvi put da će se Ashley i Cheryl sresti otkako su njegove afere isplivale na površinu. Pjevačica mu navodno namjerava dati samo petnaest minuta da se dogovore neke detalje vezane uz njihov razvod. "Saslušat će ga, no ne namjerava mu dati previše vremena", nadodao je izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cole bombardira lijepu pjevačicu sa srceparajućim tekstovima njezinih pjesama te ju putem poruka moli da mu se vrati. "Moramo se boriti za ovu ljubav", bio je jedan od sadržaja njegovih poruka. "Nije znala da li da se smije ili plače. Nema šanse da se pomire", nadodao je izvor. Zabrinuti čelnici nogometnog kluba Chelsea poslali su u Francusku dva psihologa koja bi trebali paziti na krhko mentalno stanje sirotog Colea.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara