Ashley Cole stigao u Veliku Britaniju, dočekale ga Cheryl i njezina majka

Ashley Cole stigao u Veliku Britaniju, dočekale ga Cheryl i njezina majka

Tekst: B.M.
Foto: JLP


SINOĆ je Ashley Cole stigao u Englesku kako bi razgovarao sa suprugom Cheryl o razvodu. Ovo je prvi put da se par sreo otkako su britanski mediji otkrili niz njegovih preljubničkih afera. Nevjerni Cole vratio se u Veliku Britaniju nakon dugog boravka na jugu Francuske, gdje je liječio ozlijeđenu nogu.

Sinoć je sletio privatnim avionom Romana Abramovicha te otišao u vilu koju dijeli sa suprugom Cheryl. Cole ni ovoga puta nije nosio vjenčani prsten, a na putu do svoga doma u limuzini se pokušavao sakriti od znatiželjnih objektiva paparazza. Cheryl, koja je nedavno otkazala sve nastupe zbog bronhitisa, čekala ga je kod kuće. S njom ga je dočekala i punica Joan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cheryl je bila kod kuće kad je Ashley stigao. Dopustila mu je da se vrati u njihov dom, no nisu se pomirili. Imaju još o mnogočemu porazgovarati. Već su vodili neke razgovore o tome kako krenuti naprijed, no Cheryl je još uvijek jako ljuta na njega te ga želi ostaviti i započeti novi život. Spremna je saslušati ga, no to je to", izjavio je njihov zajednički prijatelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara