Audi partner nogometnog kluba Real Madrid

Audi partner nogometnog kluba Real Madrid

AUDI i nogometni klub Real Madrid su potpisali sporazum o partnerstvu zahvaljujući kojemu će Audi u slijedeće tri sezone biti ekskluzivni automobilski partner "kraljevskog kluba".

Sporazum su u Audi Forum-u u Madridu potpisali predsjednik nogometnog kluba Real Madrid C.F.  Florentino Pérez i dr. Martin Winterkorn, predsjednik Uprave Audi AG-a.

"Audi i Real Madrid: idealno partnerstvo jednakih strana, koje se obje mogu pohvaliti 100-godišnjom uspješnom povijesti, ali i koje svaka u svom području teže još većim uspjesima u budućnosti", izjavio je dr. Winterkorn. "Naše partnerstvo s nogometnim klubom kao što je Real Madrid pozitivno će utjecati na marku Audi ne samo u Španjolskoj, nego i u ostalim zemljama širom svijeta, koje oduševljeno prate nogometna zbivanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Audi će odmah preko svog španjolskog uvoznika momčadi i menadžmentu Real Madrida staviti na raspolaganje 30 vozila. Potpisan sporazum omogućava Audiju marketinške aktivnosti unutar stadiona Barnabé, kao i objavu novog partnerstva upotrebom fotografija cijele momčadi Real Madrida.

"Ovaj savez je daljnji primjer naše strategije suradnje s vodećim međunarodnim poduzećima", rekao je Florentino Pérez. "Marka Audi je širom svijeta poznata po svojoj eleganciji i sportskim obilježjima, te je stoga idealan partner Real Madrida".

"Partnerstvo između Audija, koji je u Španjolskoj vodeća premium automobilska marka, i španjolskog nogometnog prvaka Real Madrida pokazuje koliko nam je bitan uspjeh Audija u ovoj zemlji", izjavio je Jesús Gasanz. "Radujemo se što smo postali automobilski partner Real Madrida, kojemu ćemo na raspolaganje staviti neke od najatraktivnijih luksuznih vozila na tržištu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara