Australsko vjenčanje iz snova Joeyja Didulice

Australsko vjenčanje iz snova Joeyja Didulice

NAŠ REPREZENTATIVAC i vratar bečke Austrije, u petak se oženio svojom djevojkom Kate Džidžić u australskom Moonee Pondsu. Vjenčanje iz snova nekadašnje zvijezde Geelonga s pozornošću su popratili australski mediji, koji pišu o blistavoj ceremoniji kojoj su prisustvovali mnogobrojni članovi obitelji, ali i hrvatske zajednice u Melbourneu i Geelongu.

Geelong info navodi kako je čak i svećenik katoličke crkve St. Monica inzistirao na zajedničkoj fotografiji. Primanje se nastavilo u Ultima Function Centru u Kelioru, gdje je između ostalih, mladencima sreću zaželio i Diduličin kum Mijo Trupković, inače zvijezda North Geelonga, te nekadašnji ravnatelj Wesley koledža, koji je ohrabrio Kate da slijedi svoje srce i krene sa svojim odabranikom prema Austriji.

Trenutak večeri dogodio se kada je na pozornicu izašao sam mladoženja, koji je na hrvatskom i engleskom pričao o bračnim obvezama i nasmijao goste do suza.

"Ako mu golmanska karijera ikad dođe u pitanje, uvijek može biti odličan stand-up komičar." - piše Geelong info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kratkog medenog mjeseca, Didulica sa svojom suprugom kreće prema Austriji, gdje ga čeka početak drugog dijela sezone.

Najveći bliski događaj za Didulicu će svakako biti reprezentativni izlet u Hong Kong, gdje će se pokušati nametnuti izborniku uoči Mundijala u Njemačkoj, navode australski mediji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara