Ava Karabatić demantirala da je ucjenjivala Ivana Balića

Ava Karabatić demantirala da je ucjenjivala Ivana Balića

Tekst V.R.
Foto: Branimir Kvartuć/ICropix

NAKON što je manekenka Ava Karabatić naglo počela puniti stupce crne kronike umjesto onih žutih, u medijima se počelo nagađati kako je spektakl s profesorom sa zadarskog fakulteta tek kap u moru Avinih poslova. Mlada manekenkica se navodno namjerila i na Ivana Balića, čovjeka koji ju je i proslavio, te pokušala, na osnovi jednonoćnog druženja, ucijeniti i njega. Međutim, i Balić i Ava su to demantirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ne znam je li mene netko zvao s namjerom da me ucjenjuje jer se ne javljam na brojeve koje nemam u imeniku, a poruke poslane s nepoznatog broja automatski brišem. S tom djevojkom ionako nisam imao ništa. Poslala mi je jednu poruku na koju nisam odgovorio", rekao je Ivano Balić u kratkoj izjavi za tjednik Extra, a isto je potvrdila i Ava.

"Nije istina da smo ucjenjivali profesora, niti sam planirala ucjenjivati Balića. Profesor je te dvije tisuća eura dao mom dečku zbog toga što je maltretirao mene, slao mi gnusne poruke, zapravo, za moje duševne boli", kaže Karabatićka. "Ja sam dobila taj novac, ali ga nisam željela ni dotaknuti. Novac je u policiji kao dokaz, isto kao i moj mobitel u kojem su još uvijek poruke od profesora koji je opsjednut sa mnom", kaže Ava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara