BB Vita: Ništa mi ne ide od ruke, sva sam jadnaaaa!

BB Vita: Ništa mi ne ide od ruke, sva sam jadnaaaa!

"OVO je najbolji zadatak dosad", konstatirali su stanari učeći cirkuske vještine u sklopu tjednog zadatka, no razmažena Vita izgubila je živce vidjevši da joj "ništa ne ide od ruke". Zbog toga je revoltirana (sama sobom?) otišla u sobu i plačući živčano udarala šakama u krevet, a u pomoć joj je priskočila Maja-Paola: "Moraš dati najbolje od sebe, nešto ćeš već naučiti".

BB stanari se ovog tjedna bave cirkusom - vožnjom monocikla, hodanjem na lopti i štulama, žongliranjem i drugim vještinama. Ne znajući što će točno od njih tražiti Big Brother, odlučili su da će svatko od njih pokušati naučiti apsolutno sve vještine, kako u izvođenju tjednog zadatka ne bi imali problema.

Uzaludni trud Maje-Paole

Vita se na svakom od zadataka zadržala po pola sata i ništa joj, očekivano, nije išlo od ruke, jer takve vještine zahtijevaju puno više rada. Za razliku od ostalih stanara, koji su strpljivo padali na sve strane u želji da savladaju prepreke, Vita je demonstrativno otrčala u sobu i briznula u plač. "Otkad sam ušla u ovu kuću, ništa mi ne ide od ruke. Ispadam neka zadnja jadnica! Sva sam jadna i nikakva", plačući je govorila iz kreveta, dok ju je Maja-Paola (bezuspješno) pokušavala utješiti.

Krajem dana Big Brother je stanarima javio kako će svatko od njih morati odabrati po dvije vještine i izvoditi ih minutu, osim hodanja na lopti i vožnje monocikla, za čiji je uspješni prolazak dovoljno pola minute izvođenja točke. Na stanarima je bilo da točke međusobno rasporede, no Vita je opet napravila dramu: "Pa dajte meni diabolo, to je jedino šta znam raditi! Tessa, zašto si takva, ti možeš više toga pa uzmi nešto drugo, dajte meni diabolo!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problema je bilo i u pisanju božićne pjesme, za koju će stanari snimiti i spot. Nakon što je Martina predložila da se pjesma bavi njihovim boravkom u Kući, Vita je opet negodovala, a nakon što njena sugestija nije uspjela proći kod ostalih stanara, opet je počela: "Baš me briga! Radite što hoćete, mene boli kurac!". To je posebno razljutilo Arsena, koji je već nekoliko puta u ispovjedaonici priznao kako ga živcira Vitino razmaženo ponašanje.

Arsenu dosta živčane Vite

"Šta je tebi? Oćeš prestat više? Koji ti je kurac, jebo te led?!", proderao se Arsen na sugrađanku i dobio podršku ostalih stanara. Ipak, Vita je i na to imala odgovor: "I meni se tu puno toga ne sviđa, da znaš! Ali, za razliku od nekih, ja trpim u sebi!". Hoće li u sebi trpjeti i dalje, znat će se večeras, u još jednoj tjednoj BB emisiji, kad će netko od petero nominiranih stanara napustiti show. Prema anketama, Vita uz Krešu ima najviše šanse za tu čast.

D.K.
Screenshot: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara