Bijelo dugme ne zna za kraj

Bijelo dugme ne zna za kraj

ČLANOVIMA Bijelog Dugmeta očito se omilila ponovna zajednička svirka, ali i sve ono što ista sa sobom donosi, pa su nakon nedavno održanih koncerata u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, odlučili krenuti na pravu turneju.

Vječni svirači posljednje atome snage iscijedit će nastupajući navjerojatnije pred publikom u Novom Sadu, Splitu, Banja Luci, Skoplju i Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Menadžer Bijelog Dugmeta Raka Marić u razgovoru za srpski Blic kazao je da postoji velika želja za ponovnim okupljanjem legendarne sarajevske grupe, ali je i istaknuo kako je prerano govoriti o točnim datumima i mjestima održavanja koncerata.

"Nema tajne, imam namjeru organizirati nove koncerte Bijelog Dugmeta, ali još ne znam kada će se to dogoditi. Ove godine je i SP u nogometu, zatim dolaze Rolling Stonesi, poprilično je velika gužva. Svi članovi htjeli bi da se koncerti ponove, jedino je Bregović zauzet 300 dana u godini." - kazao je Marić.

"Spominju se Banja Luka, Novi Sad, Skoplje, Mostar i Split. To su sve veliki gradovi u kojima Dugme nije nastupalo. Zvalo je i dosta ljudi iz tih gradova koji žele organizirati koncerte." - dodao je Marić.

Index.hr/Blic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara