Bivši tjelohranitelj: Angelina Jolie je nakaza koja zlostavlja svoju djecu!

Bivši tjelohranitelj: Angelina Jolie je nakaza koja zlostavlja svoju djecu!

Tekst: A.M.
Foto: JLP

U EKSKLUZIVNOM intervjuu za američki In Touche misteriozni bivši tjelohranitelj Angeline Jolie i Brada Pitta odlučio je otkriti pravu istinu o glumici koja se u medijima prikazuje kao uzorna majka i savršena supruga. Muškarac pod imenom Bill, koji nije htio otkriti svoje prezime, za popularni par radio je godinama, a kako tvrdi, osim na svojim zaposlenicima, Angelina se nerijetko iživljava na Bradu i svojih šestero djece.

"Svoju djecu kažnjava tako da šuti dok ona plaču, ne pokazuje nimalo suosjećanja"

"Angelina ima dva lica - privatno i javno. Po mom mišljenju, ona je sebična nakaza koja nema nimalo strpljenja. Nema nimalo dobrote u sebi", tvrdi bivši tjelohranitelj koji dodaje da, za razliku od nje, Brad ima mnogo više strpljenja s djecom. "Često vrišti, dere se i onda jednostavno nestane na nekoliko sati. Svoju djecu kažnjava tako da šuti dok ona plaču, ne pokazuje nimalo suosjećanja", izjavio je tajnoviti Bill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u pitanju brak i odnos Brada i Angeline, bivši zaposlenik para tvrdi da između njih nema nimalo kemije koju su imali na početku veze. "Često su se zabavljali i smijali, ali i seksali. Sada spavaju u odvojenim sobama", otkriva Bill. Također, dodaje tjelohranitelj, kada se ne svađaju, Angelina konstantno kritizira svog supruga.

"Često ga zna zvati telefonom i zatim se derati na njega. Brad samo odšeće od telefona i stavi je na razglas. Ali ona ne prestaje, vrišti na slušalicu sve dok se netko od ukućana ne javi i objasni joj da je Brad odšetao negdje", rekao je za kraj Bill. Hoće li Angelina i ovaj put tužiti magazin koji je objavio informacije o njezinu životu, ne znamo, ali s obzirom na to da su se uvijek dosad oglasili na slične priče, vjerujemo da je samo pitanje vremena kada će Brangelina istupiti u javnost sa svojom verzijom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara