Blogeri posjetili Sabor

Blogeri posjetili Sabor

Trillian (www.trillian.bloger.hr) je rekla da je toliko uzbuđena da mora srediti dojmove, ali da je jako zadovoljna posjetom i da je sve bilo jako zanimljivo.

"Nismo gledali cijelu sjednicu, ali onaj dio koji smo gledali bio je daleko drugačiji od onog što gledamo na televiziji." - rekla je Trillian kojoj je najzanimljivije bilo pitanje Jakše Marasovića upućeno premijeru Sanaderu vezano uz Slobodnu Dalmaciju, zbog provokativnosti.

RockRoll (www.rockroll.bloger.hr) je rekao da je doživio cijeli ovaj posjet kao misiju i da se njihov domaćin Dragutin Lesar potrudio da im bude zanimljivo.

"Sad sam imao priliku da vidim što se događa iza kulisa, ali nije došlo do neke značajne promjene mojih stavova, a kakvi su oni možete pogledati u mojim tekstovima o demokraciji." - rekao je RockRoll.

Saborski zastupnik Dragutin Lesar (www.drlesar.bloger.hr) je rekao da je jako sretan što su blogeri prihvatili njegov poziv i što su se zaista pojavili te da se nada da će Hrvatska uskoro biti država u kojoj Sabor nije nikakva senzacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim pokušati politički preobratiti "male ljude" nego u ovakvim razgovorima dolazim do novih informacija i spoznaja koje utječu na formiranje mojih stavova i mišljenja." - rekao je Lesar za Index.

Pitali smo Lesara što misli o "poplavi" političara na blogovima i o nedavnom pojavljivanju SDP-a čak i na MySpaceu, na što nam je on odgovorio: "Internet je u ovom trenutku po meni najjači medij, a u Hrvatskoj je prilično zapostavljen. Jedan od razloga zašto je puno mojih kolega i kolegica počelo pisati blog je taj što su i sami shvatili koliko je internet važan, a drugi razlog je što su izbori blizu."

"Svakako ću nastaviti pisati blog i nakon izbora. Ja ga pišem već dvije godine, a tek tada će biti puno stvari o kojima se može razgovarati." - rekao nam je Lesar.

A.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara