Bobby Brown završio u bolnici

Bobby Brown završio u bolnici
PJEVAČ Bobby Brown, koji je prošli tjedan završio u zatvoru zbog vožnje u pijanu stanju, primljen je u bolnicu Grady Memorial u Atlanti u Georgiji, službeno je priopćeno u srijedu, ali nije rečeno zbog čega.

Mikki Jones iz ureda šerifa okruga DeKalb rekao je da je Brown u ´dobrome´ stanju, ali nije želio reći ništa više, javlja BBC.

Brownu su 33 godine i suprug je pjevačice Whitney Houston. U petak je osuđen na osam dana zatvora, a morao je biti pušten ranije, već u srijedu.

Priznao je krivnju na optužbu iz 1996. za vožnju u pijanome stanju, a još ga očekuje suđenje zbog prebrze vožnje, skretanja u drugi vozni trak i vožnje bez isprava.

Kažnjen je s 240 sati društvenokorisnoga rada i globe od oko 2600 dolara.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli je tjedan jedan sudac izdao nalog za uhićenje Bobbyja Browna zato što se pojavio na televizijskoj dodjeli nagrada što je u suprotnosti s odredbom o puštanju na slobodu uz jamčevinu.

Bilo mu je zabranjeno da izađe iz savezne države Georgije, a pojavio se u Los Angelesu, na dodjeli Američkih glazbenih nagrada.

Brown, čiji su hitovi i pjesme ´My Prerogative´ i ´Every Little Step´, sukobljava se sa zakonom još od mladosti u Bostonu.

Godine 2000. u floridskom je zatvoru proveo 26 dana zato što je prekršio odredbu o uvjetnoj slobodi nakon jednoga nasilnog incidenta u noćnome klubu u Orlandu. Iste je godine priznao da ne može osporiti optužbu da je pretukao hotelskoga čuvara u Zapadnom Hollywoodu. U studenome prošle godine uhićen je u Atlanti i optužen zbog posjedovanja 28 grama marihuane, prebrze vožnje te neposjedovanja vozačke dozvole ili dokaza o osiguranju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara