Božićne zabave mogu vam narušiti zdravlje

Božićne zabave mogu vam narušiti zdravlje
NEMOJTE plesati po stolovima na božićnom domjenku vaše tvrtke i oduprite se izazovu fotokopiranja dijelova tijela u pijanom zanosu da zadivite kolege.

Poruka je to Britanskog kraljevskog društva za spriječavanje nesreća, koje se u petak pridružilo sindikatima kako bi dali smjernice za sigurne i uspješne uredske zabave.

"Oduprite se izazovu da fotokopirate dijelove svoje anatomije", ističu Kraljevsko društvo i Kongres radničkih sindikata. "Ako se fotokopirni aparat razbije imat ćete Božić sa staklom u bolnim mjestima", savjetuju oni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Plesanje po stolovima može vama i njima učiniti puno štete", napominju, dodajući da su stolovi u sobi za sastanke namijenjeni teškim dokumentima, a ne preteškim tijelima zaposlenika.

Pod svaku cijenu savjetuju izbjegavanje cigareta i ukrasnih svijeća, a radnike upozoravaju da paze na svoje kolege koje su sklone pretjerivanju u alkoholu. "Alkohol neke ljude čini više agresivnima nego prijateljski nastrojenima", kažu organizacije.

Iako ih neki nazivaju ubojicama dobre zabave Kraljevsko društvo za spriječavanje nesreća i sindikati tvrde da samo žele pomoći.

Navode kako će neke sigurnosne mjere i savjeti ljudima omogućiti da se dobro zabavljaju na svojim uredskim zabavama, bez da moraju zatražiti pomoć službi za pomoć u nevoljama.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara