Brad Pitt na tajnom sastanku s bivšom suprugom Jennifer Aniston?

Brad Pitt na tajnom sastanku s bivšom suprugom Jennifer Aniston?

Tekst: B.M.
Foto: JLP


PREMA pričama dobro upućenih izvora, Brad Pitt se našao ponovno sa svojom bivšom suprugom Jennifer Aniston. Nekadašnji supružnici našli su se za vrijeme njegova posljednjeg putovanja u New York, dok je njegova sadašnja supruga,  Angelina Jolie, ostala s mnogobrojnom djecom u Los Angelesu.

Par, koji se rastao 2005., i dalje je u kontaktu, telefonom, ali i čestim susretima. Ovo nije prvi put da su se našli, već su se susreli početkom ove godine. Kako tvrde izvori, Brad priča s Jennifer o svojim problemima u braku sa sadašnjom suprugom, s kojom je da podsjetimo, započeo vezu dok je brak s Jennifer bio pri kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I iako je njihov brak završio, njegova potreba za Jennifer i njezinim savjetima, ne prestaje, što je još jedan dokaz da je Brangelina na klimavim nogama.

Lijepa glumica smatra da je nepravedno od Brada što traži savjete od nje te je ovoga puta za njihov susret bila potrebna intervencija njegove majke, koja je nagovorila Jennifer da mu i ovoga puta pomogne. Osim što se nalazi s bivšom suprugom, Brad, prema glasinama, planira i preseljenje u Berlin gdje ima prijatelje. Kraj njegovog drugog braka je, očito, sve izvjesniji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara