Brad Pitt zabrinut za Jennifer Aniston, a njoj to paše?

Brad Pitt zabrinut za Jennifer Aniston, a njoj to paše?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

JENNIFER ANISTON uvijek se spetlja s krivim dečkima kako bi je nakon sloma tih vezica mogao tješiti bivši suprug Brad Pitt. Barem tako misli jedan od njenih prijatelja koji je svoje teorije o Jeninim vezama, usponima i padovima ispričao magazinu Now.

Tako je Jennifer ustvari odgađala svoj put u London na premijeru filma "The Bounty Hunter" u kojemu glumi s Gerardom Butlerom sve do zadnjeg trena. Jednostavno joj se nije dalo na crvenom tepihu glumatati prijateljstvo s kolegom iz filma koji ju je duboko povrijedio spavajući sa svima iza njenih leđa dok su bili u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jennifer je zbog tih prevara bila toliko utučena da je rame za plakanje potražila od jače polovice Brangeline. Brad joj je pružio utjehu, ali se ujedno i jako zabrinuo da njegova bivša ne potone još dublje u svoju depresiju. A Jennifer je, navodno, željela baš to, da se Brad za nju brine.

Brad je Jennifer obećao da će uvijek ostati bliski i da ništa neće razoriti njihovo prijateljstvo, kada im je brak već propao. Obvezao se da će joj uvijek biti pri ruci kad god ga zatreba. Aniston uvijek bira krive dečke jer se još nije uspjela emocionalno distancirati od Brada, pa se uvijek želi vraćati njemu po utjehu, smatra Jenin neimenovani prijatelj.   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara