Brak Britney i Kevina konačno završio nagodbom

Brak Britney i Kevina konačno završio nagodbom

Prema pisanju britanskog tabloida The Sun, Kevin Federline dobio je u brakorazvodnoj parnici milijun dolara te djelomično skribništvo nad njihovo dvoje djece, Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom.

Sinovi će, odlučeno je, i dalje živjeti kod Britney, što bi značilo da je sudac ocijenio kako su njezina pijanstva, odvikavanja i ekscesi ipak "manje zlo" od života s Federlineom, nezaposlenim plesačem koji već godinama muku muči s opijatima.

Nagodbom, postignutom na sudu u Los Angelesu, bivši su supružnici zadovoljni, pa su tijekom 15-minutne stanke čak podijelili cigaretu i time potvrdili priče da su se za vrijeme Britneyine rehabilitacije pomirili, ali ipak svjesni činjenice da više nemaju što raditi u braku.

Eto, okončan je još jedan neslavni brak Britney Spears, koja iza sebe, ako uzmemo u obzir da joj je samo 25 godina, ima popriličan broj razvoda. Kako bismo u stilu završili ovu nesretnu i medijski iznimno praćenu ljubavnu priču, donosimo vam kratak pregled uspona i padova kontroverznog braka...

 

travanj 2004.: Britney, tada najveća svjetska pop zvijezda, i Kevin, plesač i pjevač za koje nitko nikad nije čuo, upoznaju se u Joseph's Cafeu u Hollywoodu.
25. lipnja 2004.: Zaljubljena Brit uzima stvar u svoje ruke i u avionu na putu iz Irske prosi Kevina. Navodno mu je za pristanak trebalo 5 minuta.
18. rujna 2004.: Veliko vjenčanje. Rođaci su tu, kamere se izbjegavaju, a Britney po tko zna koji put pokušava pronaći ljubavnu sreću.
17. svibnja 2005.: Mediji počinju pisati o svađama mladenaca. Britney je ljuta jer radi od jutra do mraka, a Kevin uživa u plodovima njenog bogatstva, zbog čega zarađuje i opomenu supruge koja mu je sve manje naklonjena.
14. rujna 2005.: Rodio se Sean Preston, sin prvorođeni, potencijalni spasitelj braka s problemima.


7. veljače 2006.: Britney je primijećena u vožnji s novorođenim sinom na krilu. Tabloidi objavljuju slike bezbrižne majke na naslovnicama, a Britneyina mama Lynn dolazi u posjet kako bi provjerila što se događa u obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
15. lipnja 2006.: Izjavom "Treba nam malo prostora" Britney potvrđuje kuloarske priče o velikim neslaganjima u braku. Svakodnevno pristižu fotografije pijanog Kevina, dok se Brit u svom domu brine za sina, a karijera stoji.
12. rujna 2006.: Rodio se Jayden James, ali ni mediji više ne vjeruju kako njihovom braku ima spasa.
8. listopada 2006.: Početak kraja - Britney podnosi zahtjev za razvod.
24. i 29. listopada 2006.: Brit ima novu najbolju prijateljicu - Paris Hilton, no prva dama američkih partyja ne donosi joj ništa dobrog (počinju priče o ovisnosti).
16. veljače 2007.: Britney se oprašta s kosom, ali i zdravim razumom. Nanovo istetovirana kišobranom napada paparazza. Vrag je očito odnio šalu, slijede pokušaji rehabilitacije.
30. ožujka 2007.: Razvod finaliziran, "nova Britney" nastavlja sa životom, s perikom na glavi, dugovima u poslovnoj knjizi i ponudom Justina Timberlakea da joj revitalizira karijeru.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara