Brakolomka Britney

Brakolomka Britney

OD DJEVICE do brakolomke u dvije godine - to je ukratko priča o Britney Spears. Jedan od nekadašnjih plesača koji je godinama pratio Britney po turnejama optužio je pjevačicu za ponašanje koje ga je koštalo razvoda braka.

Prije par godina Britney je bila teen pop zvijezda koja se u intervjuima hvalila svojom nevinošću i tvrdila kako će ostati djevica do ulaska u brak.

Od tog je vremena proživjela je veze s nekima od najvećih zvijezda showbiza, Justinom Timberlakeom, Fredom Durstom i Colinom Farrelom, izljubila se s Madonnom na dodjeli MTV Video Awards, izvodila striptiz po njujorškim klubovima, vjenčala se na 55 sati sa prijateljem iz djetinjstva, a najnovija vijest kaže kako je Britney odgovorna i za slom jednog braka.

Radi se o Columbusu Shortu (21), jednog od bivših plesača u plesnoj skupini koja je pratila slavnu pjevačicu po prošloj europskoj turneji.

Short je u nedavnom intervjuu izjavio kako je između njega i Britney neko vrijeme plamtila romantična veza, ali do seksa ipak nije došlo.

"Spavao sam s Britney ali nikad nismo vodili ljubav jer je uvijek netko bio u sobi s nama" - izjavio je Short, pa dodao: "Dijelili smo krevet, bili smo zaista bliski. Bilo je ljubljenja i grljenja, ali ništa više od toga. Britneyina majka odmah se uplela u našu vezu i prekinula cijelu stvar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog kolovoza Britney je za Shorta priredila glamuroznu rođendansku zabavu u New Yorku, nakon čega je počeo pucati brak između plesača i njegove supruge Brandi.

"Bilo bi sasvim ispravno reći da je Britney uzrokovala velike probleme u našem braku. Nažalost, razveli smo se" - zaključio je Short.

Britney Spears zanijekala je svaku vezu sa Shortom, ali su plesaču iz njezinog menadžmenta javili kako neće više trebati njegove usluge za 2004. godinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara