Britney: Kevin je najseksipilniji muškarac na svijetu

Britney: Kevin je najseksipilniji muškarac na svijetu

BRITNEY i njen suprug Kevin gostovali su po prvi puta zajedno i to u talk showu Ellen DeGeneres. Najviše su razgovarali o čarima zajedničkog života.

"Oženjeni ili ne, volim biti s njom. Ona je tako slatka i zabavna. Ne možeš biti ozbiljan cijelo vrijeme. Život je prekratak da bi stalno bio ozbiljan" - rekao je Kevin dodavši kako mu nije posebno teško biti u središtu pažnje medija od kada se oženio za Britney.

"Ponekad mi to ide na živce, ali ja sam sretan da smo zajedno, volim je i sve drugo mi je manje važno" kaže Kevin.

Britney je također pohvalila svog muža: "On je najseksipilniji muškarac na svijetu. Nitko ne zna ni pola onoga što je on sposoban. On je briljantan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nekoliko dana prije samog showa, rekla je kako joj je prekid s Justinom Timberlakeom, za kojeg je mislila da će s njim provesti život, bio najbolnije iskustvo u životu.

Ellen im je poklonila nekoliko praktičnih poklona budući će uskoro postati roditelji. Tako su Britney i Kevin dobili dječja kolica s neonskim svjetlima i DVD playerom, pelene na kojima stoji "Oops... I didi it again", kao i šilterice za cijelu obitelj kako bi se zaštitili od nepoželjnih paparazza.

Na Kevinovoj piše "Ja nisam Kevin Federline", na njenoj "Ja nisam Britney Spears", a beba je dobila svoju na kojoj stoji "Ja nisam njihovo dijete".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara