Britney napokon ugrabila sreću

Britney napokon ugrabila sreću

UZ LJUBAVNIKA Kevina Federlinea sretna pjevačica očito uživa, što ju je potpuno opustilo i riješilo stalnih depresija.

Nimalo ne izbjegava paparazze pred kojima izvodi razne zafrkancije, pa je tako na balkonu hotela na Beverly Hillsu zgrabila svog dečka za penis. Usput je isplazila jezik u stilu "tko mi što može".

Uspaljena Britney kasnije se spustila s ljubavnikom do hotelskog bazena gdje je sunčajući se popušila cigaretu i nakon toga se bacila na ležaljku gdje se nalazio Kevin. Njih dvoje ovoga puta ipak se nisu seksali u bazenu kao što su to učinili u jednom londonskom hotelu, kada je bogata pjevačica u ponoć iznajmila bazen na krovu za tu svrhu.

Britney vjerovatno vježba za prvu bračnu noć jer se u ovom hotelu na Beverly Hillsu namjerava udati ove jeseni, a svadba bi se trebala potpuno razlikovati od one skromne u Las Vegasu kada je njen prvi brak trajao samo 55 sati. Ovoga puta potrošiti će se više od milijun dolara, a samo bijeli tulipani koji stižu iz Amsterdama stajati će preko 100.00 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to vrijeme Kevinova bivša djevojka roditi će i njegovo drugo dijete, pa bi klince mogla dovesti na svadbu. Već je nekoliko puta zaprijetila da će Britney dovesti djecu. "Kada je Britney uzela mog ljubavnika, neka uzme i njegovu djecu" - izjavila je ostavljena djevojka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara