Britney poriče da ima problema s ovisnošću

Britney poriče da ima problema s ovisnošću

Britney, naime, smatra da joj u klinici "Promises" u Malibuu nije mjesto te da je prisiljena boraviti tamo gdje ne želi. Pjevačica smatra kako nema razloga za boravak u centru za odvikavanje jer, prema njezinu mišljenju, ne pati od problema ovisnosti, nego - od postporođajne depresije.

Osim njezine obitelji, želju za pružanjem pomoći posrnuloj pjevačici koja je nedavno, prema izvještajima tabloida, pokušala počiniti i samoubojstvo, izrazio je i jedan od najpoznatijih glazbenih producenata koji je surađivao i sa bivšim dečkom pjevačice, Justinom Timberlakeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se, naime, o hitmejkeru Timbalandu koji je za časopis EW nedavno izjavio kako bi rado pomogao Britney u karijeri, no da se pjevačica najprije treba "dovesti u red". Za spomenuti časopis glazbeni je producent također otkrio i da je bivšeg Britneyina dečka, Justina Timberlakea, upitao što misli o glazbenoj suradnji s Britney, na što je Timberlake navodno odgovorio kako bi rado surađivao s njom, no da ona mora "biti ozbiljna u vezi toga".

Britney je prošle godine počela raditi na novom albumu te je isti snimljen "napola", a do dovršenja istoga mogla bi, kako kažu izvori bliski pjevačici, proći i do godinu dana. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara