Britney voli duhovnost, ali duhovnost ne voli nju

Britney voli duhovnost, ali duhovnost ne voli nju

IAKO plavokosa pop princeza voli isticati svoju duhovnost kroz mistične tetovaže, ispostavilo se da su njezine tetovaže "sa značenjem" glupe greške, koje bi ju mogle pratiti cijeli život.

Seksipilnu 22-godišnju pop zvijedu sve češće se povezuje s židovskom sektom Kabala, u koju ju je uvela iskusnija kolegica Madonna.

Kako su izleti u pseudo-spiritualne vode česta pojava među holivudskim zvijezdama, i naivna Britney je pokleknula i dala na vratu istetovirati seriju hebrejskih simbola kao znak svoje čvrste vjere.

Kako to već obično biva s novopečenim vjernicima koji po svaku cijenu žele dokazati svoju "pravovjernost", ispostavilo se da simboli koje je Britney tetovirala ne znače apsolutno ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Britney se nadala da će na sebi nositi seriju simbola koji znače "Novo vrijeme", ali ispostavilo se da su znakovi krivo razmješteni, tako da je cijela tetovaža sada besmislena" - izjavio je za Daily Mirror neimenovani poznanik američke pop zvijezde, dodajući kako će Britney zasigurno biti poprilično nesretna jer ozbiljno shvaća svoju novootkrivenu vjeru.

No, to nije prva greška koju je Britney napravila s tetovažama. Naime, Britney je zajedno s najboljom prijateljicom i glumicom Taryn Manning dala na bok tetovirati japansku riječ "misteriozna".
No, Manningova, s kojoj je Britney glumilca u svom filmskom prvijencu "Crossroads", ju je nedavno obavijestila da riječ koju su obje istetovirali znači "čudna", a ne "misteriozna". Nadamo se da će se Britney, koja svakim danim pokazuje sve više znakova mentalne nestabilnosti, ipak malko urazumiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara