Buffy ostaje seksi i nakon Sarah Michelle Gellar

Buffy ostaje seksi i nakon Sarah Michelle Gellar

IAKO Sarah Michelle Gellar odlazi iz serije "Buffy: Ubojica vampira", producenti serije ne odustaju od daljnjih snimanja, nego uvode novu ljepoticu u priču.

Ugovor Sarah Michelle Gellar nakon sedam sezona prikazivanja ističe, a ona ga nema namjeru obnoviti, budući da je odlučila kako će se u budućnosti više posvetiti fimu.

Po zadnjim medijskim nagađanjima, u novim epizodama serije lik Buffy više neće postojati, a radnja će se najvjerojatnije "vrtiti" oko lika Faith, koju će glumiti lijepa Eliza Dushku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Producenti serije su navodno odbili pomisao na zamjensku glumicu za lik Buffy jer je "Buffy nezamjenjiva", ali očito misle seriju još neko vrijeme održati na životu, i to uvođenjem novih likova koji će preuzeti radnju na sebe.

Lik Faith se pojavljuje u posljednje tri epizode, a producenti ovih dana pregovaraju s Elizom Dushku o potpisivanju dugogodišnjeg ugovora.

Iako još uvijek nije posve jasno kako će to izgledati serija "Buffy: Ubojica vampira" bez lika Buffy, vjerujemo da će i u ovom slučaju želja za zaradom od serije ipak prevagnuti nad logikom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara