Cheryl Cole: Bojim se biti sama nakon toliko dugo vremena

Cheryl Cole: Bojim se biti sama nakon toliko dugo vremena

Tekst. B.M.
Foto: JLP


CHERYL COLE otvorila je svoje ranjeno srce i priznala da je zgrožena činjenicom da počinje živjeti samačkim životom. Pjevačica je napustila nevjernog supruga kad je saznala da ju je nogometaš prevario s oko pet žena. "Bojim se biti sama nakon toliko vremena, baš sam preplašena. Bila sam s njim jako dugo", izjavila je ljepotica.

Njezina prijateljica otkrila je britanskim medijima da se Cheryl konzultira s jednom od najboljih britanskim odvjetnica za razvode, Fionom Shackleton. Odvjetnica je poznata po tome da je zastupala i legendarnog Paula McCartneya kada se razvodio od Heather Mills. Tužna Cheryl ne može sakriti svoju bol zbog razvoda te je rekla da si ne može pomoći i osjeća se jednostavno slomljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što se namjerava razvesti, odbacit će i Coleovo prezime te se vratiti na svoje staro, Tweedy. "Znam da činim pravu stvar ovom odlukom. Moram nastaviti i ići dalje. Vjerujem da će na kraju sve biti u redu", rekla je Cheryl. Svoje osjećaje je izrazila nakon što je pročitala brojne Ashleyjeve poruke i dobila nekoliko njegovih očajničkih poruka u kojima on moli za drugu priliku.

Sada je, izgleda, nogometaš taj koji je jadan. "Vjenčani prsten skinuo je u znak poštovanja prema Cheryl, htio joj je pokazati da je shvatio koliko je zabrljao. Ashley se moli svaki dan da mu se pjevačica vrati. Izgleda očajno i jadno te cijeli dan provodi na mobitelu. Očito je da ne može prestati misliti na Cheryl", otkrio je izvor blizak poznatom nogometašu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara