Dado Topić i Dragonfly: Osvojili smo najviše glasova s pjesmom koja nam je bila drugi izbor

Dado Topić i Dragonfly: Osvojili smo najviše glasova s pjesmom koja nam je bila drugi izbor

Ta pjesma, kako doznajemo od Ive Gluhak, pjevačice Dragonflyja za koju su mnogi pokazali zainteresiranost već na probama zbog njezinog iznimnog glasa, nije bila njihov prvi izbor kada je kandidatura za Doru bila u pitanju, no na kraju, kako otkriva u razgovoru za Index, nisu požalili.

"Poslali smo dvije pjesme na Doru, htjeli smo da prođe jedna malo žešća pjesma, no javljeno nam je da je prošla ova, sada smo presretni." - kaže nam Iva, dodavši kako im puno znači glas publike i njezino im je prihvaćanje pjesme značajnije od bilo čeg drugog. "Kada raja digne ruke, to je znak da je pjesma dobra." - zaključuje Iva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga rock grupa koja je nastupila na Dori, četiri srednjoškolke koje se kriju iza imena Angels nije osvojila dovoljno glasova kako bi prošla u finale, pri čemu djevojke nisu krile razočaranje. Nakon Dade Topića i Dragonflyja, najviše glasova u prvoj polufinalnoj večeri Dore osvojili su Kraljevi ulice u suradnji sa Sandrom Bagarić, a poslije njih (prema broju glasova) slijede Giuliano, Feminnem, Luka Nižetić, Marko Tolja, Klapa Maslina i Lana Klingor.

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara