Dani vjenčanja: Krunoslav Borovec izazvao ovacije, Jelena Radan planira još jednom obući vjenčanicu?

Dani vjenčanja: Krunoslav Borovec izazvao ovacije, Jelena Radan planira još jednom obući vjenčanicu?

Tekst: B.M.
Foto: Borna Čavrag/Index

SINOĆ je u Areni Zagreb održana humanitarna modna revija povodom šestih po redu Dana vjenčanja, koju su nosile poznate osobe sa estrade te iz športa i politike za kliniku za dječju kirurgiju Klaićeve bolnice u Zagrebu. Svaka kupljena ulaznica, po simboličnoj cijeni od 10 kuna donira 5 kuna Klaićevoj.

Prošetali su tako glazbenica Jelena Radan, Vanja Halilović, pjevačica Maja Blagdan, Nikol Bulat, Petra Maroja, političarka Ruža Tomašić, i mnogi drugi. No, niti humanitarni karakter ove revije, nije spriječio mnoge da se zbog Cro A Portera ne pojave, ili se pojave na par minuta reda radi. Na početku revije, posjetiteljima i organizatorima se zahvalio i dr. Župančić, koji je istaknuo da je svaka pomoć za naše mališane stvarno prijeko potrebna.

Reviju je otvorila Mina Petra, kao gošća revije, a pokazala nam je svoje svjetski priznate etno modele, koje su nosile priznate hrvatske sportašice, a zatvorili su je modeli Sposabelle. Ženski dio publike došao je na svoje kada su na red došli muški modeli, koji su nam pokazali odijela iz Croate. Posebne ovacije iz publike dobio je komunikator godine, Krunoslav Borovec, koji se u ulozi zaista dobro snašao te potvrdio koliko popularan status uživa kod žena. Duhovito je komentirao da se nikad ne zna, možda i on zapliva u manekenske vode, za što ima punu podršku oduševljenog ženskog dijela publike.

"Ovo je prvi put da sam obukla vjenčanicu, ali nadam se da nije zadnji"

Na reviji smo osim Borovca zapazili i glazbenicu Jelenu Radan. Iako je nismo naviknuli gledati u tom izdanju, Jelena je zablistala, te za Index prokomentirala da joj nositi reviju nije bilo ugodno jer to nije njezin milje, niti joj je gušt, ali što se mora nije teško, pa tako za ovu plemenitu svrhu emotivnoj Jeleni nije se bilo teško, kaže utegnuti u vjenčanicu i prošetati. Prije revije je kaže popričala i s političarkom Ružom Tomašić, te zvijezdom večeri Krunoslavom Borovcem, te nam je otkrila da ni njima nije bilo lako popeti se na pistu, no sve za plemenite svrhe, ističe nam Jelena. Za djecu je kaže odlučila obući vjenčanicu i "lutkasto izgledati". Na naš upit, dali ćemo je uskoro moći vidjeti u vjenčanici i privatno, Jelena se zagonetno nasmijala i diplomatski odgovorila: "Ovo je prvi put da sam obukla vjenčanicu, ali nadam se da nije zadnji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ljubavi sam prezadovoljna"

Osim Jelene, i Stefany Hohnjec zasigurno će odjenuti vjenčanicu, komentirala nam je da voli nositi vjenčanice, jer su to haljine za posebne prilike, te pošto je nosila više kreacija, ima prilike vidjeti što joj najbolje pristaje, te se tako pripremiti i na svoj veliki dan. Što se ljubavne situacije, i njezinog velikog dana tiče, Stefany ističe da je ona osoba koja ne razmišlja o udaji i takvim stvarima, sve kako se dogodi, ali, kaže, u njezinoj ljubavnoj situaciji sve je odlično. "U ljubavi sam prezadovoljna" izjavila je manekenka.

Nikolina za izjave nije bila raspoložena

Čini se da je nevoljama u njezinoj vezi došao kraj. Najpopularnije posjetiteljice ovakvih revija Nikolina Pišek i Snježana Mehun pojavile su se u prvom redu zadnjih deset minuta revije, trčeći vjerojatno s Cro A Portera gdje je poznata voditeljica nosila reviju. U stilu prave zvijezde, Nikolina za izjave nije bila raspoložena, jer kaže nema vremena.

Ovaj događaj prošao je pomalo neprimijećeno redi lošeg tajminga, naime u isto vrijeme, isti dan, na Velesajmu se održao i Cro A Porter, najvažniji modni događaj regije. Oni koji su ipak došli i pomogli da se sredstva za Klaićevu prikupe, mogli su uživati u predivnim modelima vjenčanica i maštati malo i o svom posebnom danu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara