Danijela Dvornik: Rad na Dininim pjesmama je vječna nedoumica

Danijela Dvornik: Rad na Dininim pjesmama je vječna nedoumica

Tekst: B.M.
Foto: Borna Čavrag

VEČERAS je u kultnom zagrebačkom klubu Gjuro 2 održana promocija animiranog spota za pjesmu "Shlapa (Daj mi još toga funka)" Dine Dvornika i TBF-a. Također, održana je i izložba crteža koji su korišteni za animaciju ovog spota. Spot ćete sutra, 26. ožujka, premijerno moći pogledati na Indexu. Posao oko finaliziranja spota obavili su Haris Čustvoić te Mladen, Saša i Luka iz TBF-a, a u sve je uskočio producent Srđan Sekulović Skansi. Promociju spota popratio je sam redatelj te Danijela Dvornik.

"Uz glazbu Dine Dvornika sam odrastao, i ako sam ikad s nekim želio raditi spot, onda je to sigurno Dino Dvornik. Zadovoljan sam i ponosan napravljenim, ovo mi je jedna kruna dosadašnje karijere. Cijeli spot je rađen pješke, ručno, bilo je muke, ali sad je sve gotovo. Bio je to jedan velik posao", otkrio nam je Ercegovac, koji je napravio odličan posao sa spotom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danijela Dvornik surađivala je na posebnom izdanju "Pandorine kutije", DVD-a s šest video spotova i foto galerijom, a na njoj će se naći i tri nove pjesme kralja funka. "Ovo je već drugi spot u kojem je Dino animiran, a ja mislim da bi on bio prezadovoljan ovim spotom. Kao prvo, svidio bi mu se jer je dobro napravljen, a kao drugo jer on ne bi trebao biti fizički prisutan u tom spotu. Mislim da je i TBF zadovoljan spotom, jer je u njega uloženo puno truda kako bi ispao kvalitetan i dobar", otkrila nam je Danijela.

Ispričala nam je i kako je u vječnoj nedoumici kad surađuje na snimanju Dininih pjesama. "Vječna nedoumica je to, uvijek se pitaš, jel sve kako treba biti, hoće li sve ispasti dobro. Zafrknut posao. Shvaćam kako je njemu bilo kad bi radio pjesmu". Danijela nam je otkrila i da radi s nekim bendovima te vodi Eventušu. "Ima posla, ali ne previše, takva su vremena, kriza je svima, pa i meni. Ali uvijek nešto radim, uvijek se nađe", zaključila je simpatična Danijela Dvornik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara