Dannii Minogue: Za Playboy sam se fotkala kako bih vratila dugove

Dannii Minogue: Za Playboy sam se fotkala kako bih vratila dugove

Tekst: A.M.
Foto: JLP

DANNII MINOGUE, sestra popularne pjevačice Kylie, u intervjuu s Piersom Morganom progovorila je o svojim golim fotografijama koje su krasile naslovnicu Playboya 1995. godine. Pjevačica i članica žirija ultrapopularnog britanskog showa "X Factor" otvoreno je priznala da je ponudu prestižnog časopisa prihvatila samo iz razloga što je imala novčane dugove, a nije imala dovoljno novca da bi ih vratila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Otac mi je rekao da će mi taj postupak obilježiti cijeli život"

Njezini brojni dugovi prelazili su iznos od 150 tisuća funti, a slikanje za Playboy bila je najbolja ponuda koju je dobila. "Moji roditelji su bili protiv toga, a ja sam bila preponosna da bi novac tražila od sestre Kylie. Otac mi je rekao da će mi taj postupak obilježiti cijeli život i da to nikada neću moći izbrisati", izjavila je 38-godišnja Dannii koja dodaje da nikada nije sama sebi htjela priznati da ima problem pa ga je jednostavno ignorirala.

"Nije mi žao što sam to napravila i mnogo mi je lakše sad kad drugi znaju zašto sam se slikala gola", priznaje pjevačica koja je na kraju krajeva bila oduševljena fotografijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara