Davidu Beckhamu milijun funti dnevno na azijskoj turneji

Davidu Beckhamu milijun funti dnevno na azijskoj turneji

IAKO SE ne zna tko će bogatom nogometašu isplatiti toliku lovu, poznato je da na Dalekom Istoku devetero od desetorice stanovnika zna tko je on, što je sponzorima sasvim dovoljan razlog da se isprse.

David će posjetiti Maleziju,Vietnam,Tajland i Japan u kojima je postao idol mladih od kojih ga mnogi pokušavaju oponašati.  Sponzori se otimaju za njega i plaćaju mu velike novce za reklamiranje svojih proizvoda.

Tako će Beckham napokon doći na svoje, kad se veću Americi nije najbolje proveo.

Naime, engleski tabloidi napuhali su njegov nastup sa suprugom Victoriom na dodjeli MTV filmskih nagrada u Los Angelesu, ali u stvarnosti. njihov boravak u SAD-u prošao je prilično nezapaženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victoria je napravila pravi skandal kad je nisu prepoznali u jednom dućanu i vlasnik je odbio njen zahtjev da zaključa vrata kako joj ne bi smetali drugi kupci. 

Novine su donosile naslove poput "Don't Come Beck", a komentator New York Posta je napisao "kako je prošlo puno vremena od kada su Spice Girls bile popularne, a ako su u Engleskoj ludi za nogometom, u Americi se njime bave samo mlade djevojke".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara