Depresivna i sama Elizabeth Taylor: Dosta mi je operacija

Depresivna i sama Elizabeth Taylor: Dosta mi je operacija

Tekst: P.R.
Foto: JLP

ELIZABETH TAYLOR, 78-godišnja filmska diva, unatoč snažnoj boli koju svakodnevno trpi, odlučila je da više ne želi pod nož, prenose britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oskarovka je izjavila kako ne želi nove operacije, a zbog boli u kralježnici je već tri puta ove godine završila u bolnici. Glumica je gotovo ovisna o invalidskim kolicima, a već je bila na operacijama na kojima su joj zamijenjeni kukovi i mnogo je puta operirala leđa. Nakon operacije tumora na mozgu 1997. godine, doživjela je srčani i moždani udar, čak je bila proglašena mrtvom, no liječnici su je uspjeli oživiti.

U posljednjih je 25 godina nesretna Elizabeth hospitalizirana više od stotinu puta, među ostalim, zbog raka kože, osteoporoze, dijabetesa i upale pluća. Iskrivljena kralježnica je posljednji problem holivudske dive. Doktori joj predlažu operaciju, no glumica to odbija. U posljednje je vrijeme muči i depresija, pa se tako prijateljima požalila kako je 78. rođendan provela u samoći svog holivudskog doma jer, kako kaže, nije imala što slaviti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara