Dizelska Zafira u sportskom ruhu

Dizelska Zafira u sportskom ruhu

IAKO su dizelaši danas u trendu, većina se i dalje zgražava pri mišlju da dizelski motor i sportski imidž mogu ići ruku pod ruku. Posljednjih godina pojavljuju se izvedbe koje to nastoje opovrgnuti, a najnovija prinova je Opel Zafira u Design Edition izvedbi.

Najcjenjeniji Opelov model u izvedbi pokretanoj 2.2 DTI Ecotec dizelskim agregatom uskoro će biti dostupan u ušminkanoj inačici. Zafira je jedini model u klasi, koji se može pohvaliti sa sedam sjedala u kabini, a sada i jedini model u klasi čija dizelska izvedba je dostupna u atraktivnom finišu.
Opel Zafiru Design Edition karakteriziraju odbojnici i bočni štitnici u boji karoserije, te atraktivni 17-inčni peterokraki naplatci od lake legure.

Sportski nastup naglašen je nisko-profilnim gumama mjera 225/45 i naravno tvrđe podešenim ovjesom zahvaljujući kojem je vozilo bliže podlozi. Interijer je prošao kuru Opelovih stilista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trokraki kožom obloženi upravljač, bijela podloga mjernih instrumenata, alu-look (ručica mjenjača, centralna konzola) ubijaju monotoniju serijskog modela.

Kad je u pitanju opremljenost, zamjerki sigurno neće biti. Klimatizacija, el. podizači svih prozora, CDR 500 audio sustav, maglenke, ESP i tempomat su standardni dio serijske opreme.

Kad se svemu tome pridoda inovativni Flex7 sustav koji dopušta povećanje volumena prtljažnika do čak 1.700 litara, Zafira se nameće kao jedan od najpoželjnijih modela u klasi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara