DNA rezultati potvrdili: Beyonce je dobila polubrata

DNA rezultati potvrdili: Beyonce je dobila polubrata

Tekst: A.A.
Foto: JLP

REZULTATI DNA pretrage potvrdili su da je glazbeni mogul Matthew Knowles otac djeteta Alexandre Wright. Ljubavnica oca slavne pop-zvijezde Beyonce je u rujnu prošle godine u sudskim dokumentima navela upravo Matthewa kao oca svog novorođenog sina Nixona. Aleksandra navodi da je Nixona, koji je rođen u veljači, začela tijekom 18-mjesečne afere s Knowlesom, a on je pristao na testiranje da se to i dokaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Testiranje je obavljeno ranije ovog mjeseca, a rezultati pokazuju da je Knowles otac, objavljuje TMZ.com. Tako je 28-godišnja Beyonce dobila bebu polubrata. Njezin je otac, prema sudskoj odluci od prošlog mjeseca, bio dužan plaćati Alexandri Wright malo više od 5 tisuća funti alimentacije mjesečno dok ne stignu rezultati testiranja. Hoće li se iznos alimentacije sada promijeniti, još nije poznato, ali zna se da je novopečeni tata svojoj ljubavnici u siječnju platio više od 6 tisuća funti medicinskih troškova. 

Beyonce je navodno sjajna s djecom, barem tako tvrdi njena sestra Solange, čijeg petogodišnjeg sina pjevačica voli čuvati. Možda će Beyonce biti spremna uskočiti i kada novom braci zatreba dadilja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara