Dok Brena pjeva Boba ju vara?

Dok Brena pjeva Boba ju vara?

JEDNA od nekad najpoznatijih pjevačica s prostora bivše "Juge" mogla bi se nemalo iznenaditi nakon što se vrati s turneje na kojoj pjeva svojim sunarodnjacima u obećanoj zemlji.

Lepa Brena 2006. je godinu započela radno, nastupima u Americi, no čini se da je njen suprug Boba Živojinović, bivši teniski velikan, za to vrijeme postao usamljen pa je našao pratilju koja će mu skratiti dane bez supruge.

Kako piše beogradski tabloid Svet, Boba je poznat po tome što voli tulumariti i provoditi vesele noći s društvom s kojim obilazi po beogradskim "in" mjestima.

Tako je na jednom od njih Boba preko zajedničkog prijatelja upoznao mladu pjevačicu u usponu Danijelu Vranić s kojom se, čini se, druži više nego s ostalim poznanicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boba je navodno nakon što je upoznao Danijelu ostatak večeri proveo s njom, a već sutradan ju je došao slušati u klubu "Drama" gdje nastupa svakog četvrtka.

Posjetitelji koji su se te noći zadržali duže u klubu kažu kako je Boba ostao posljednji jer je čekao da Danijela završi posao kako bi se nakon toga mogao s njom družiti.

Službenih komentara za sad još nema, a isti se očekuju po Breninom povratku iz SAD-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara