Dolores Lambaša ponovno zaljubljena, ali ne u Josipa Radeljaka

Dolores Lambaša ponovno zaljubljena, ali ne u Josipa Radeljaka

Tekst: D.D.
Foto: Facebook, Index

"DOLORES LAMBAŠA je ponovno zaljubljena", posljednji je status glumice koja preko Facebook profila redovito obavještava javnost o novostima iz života. No, ovaj put nije "ponovno zaljubljena" u Josipa Radeljaka već u glumu, barem kako ona sama tvrdi. Ipak, čini se kako ljubav glumice i poduzetnika također cvjeta s obzirom na to da svaki trenutak provode zajedno, uživajući u luksuznim poslasticama i životu.

Naime, iako su se tek prije nekoliko tjedana vratili u Zagreb, Dolores i Dikan brže bolje su otputovali, ali ovaj put unutar granica Hrvatske. Kako je otkrila ona sama, Valentinovo je provela u Istri, gdje je zajedno sa svojim dečkom uživala u spa vikendu. Detalje s romantičnog putovanja ipak nije otkrila, ali poznavajući Dolores, vjerojatno će podijeliti barem jedan maleni dio "kolača" s novinarima, i to, naravno, preko Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, taman kada su se vratili s praznika, koje su proveli na Mauricijusu, u javnost su procurile informacije o Doloresinu neprimjerenom ponašanju. Ona je, naime, dobila nekoliko opomena jer je na hotelskom bazenu hodala u toplesu, što je u hinduističkim zemljama, poput Mauricijusa, potpuno neprihvatljivo. Sve to ispričao je izvor Večernjeg lista i dodao da je Dikan također prekršio hotelska pravila kada je doveo trgovca na bazen te se, između ostalog, predstavljao kao Talijan.

"Za cijenu tri haljine htio je otkupiti njih 10, što je čovjek odmah odbio te se nešto kasnije vratio i prodao mu ih. Za to vrijeme hotelski čuvari i jedan menadžer izlazili su van trudeći se objasniti im kako to nije dopušteno. Trgovina se obavlja isključivo na plaži", dodao je izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara