Dragon Fly Iva: Priče o namještanju pobjede čista su glupost!

Dragon Fly Iva: Priče o namještanju pobjede čista su glupost!

Rame uz rame s poznatim rockerom Dadom Topićem, Iva Gluhak i grupa Dragon Fly odnijeli su pobjedu na Dori, pa je mlada Zagrepčanka postala prva anonimka koja u svojoj vitrini ima taj fatalni kristalni kipić. Rock joj je, kaže, u krvi, jer ga je pjevala i voljela i kad je bio na margini. "Svoj sam zanat pekla u mjuziklima Isus Krist Superstar i Kosa, a neko vrijeme sam pjevala i na ulici, tako da nisam pala s neba na opatijsku pozornicu", rekla nam je Iva.

U grupi Dragon Fly pjeva posljednje tri godine, a kad nije na probama ili pozornici, marljivo studira predškolski odgoj na zagrebačkoj Učiteljskoj akademiji, te je do diplome dijeli deset ispita. Ova se 29-godišnja Zagrepčanka ne zamara previše različitim pričama o pobjedi na Dori.

"Ja se ujutro mogu mirno pogledati u ogledalo, jer znam da sam svoj posao napravila najbolje što sam mogla. Namještaljke su glupost, ali mi je jasno da takvih priča ima i da će ih uvijek biti. To je taj negativni segment naše estrade, ali ja ga jednostavno prihvaćam", mirno odgovara Iva na brojne komentare o namještanju pobjede u Opatiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privatni život Iva želi zadržati za sebe, ali nam je ipak otkrila kako trenutno nema dečka i uživa u samačkom životu. "Uspjeh preko noći" nije ju zaslijepio, pa Iva nastavlja s polaganjem ispita i živim svirkama koje su joj, priznaje, najveći gušt.

"Jako sam realna osoba i čvrsto stojim na zemlji. Jasno mi je da sam trenutno medijima zanimljiva, ali to je normalno, obzirom na pobjedu. Ne dam se zavaravati, znam dobro koliko vrijedim i gdje je moje mjesto, odnosno mjesto grupe Dragon Fly, na domaćem estradnom nebu", zaključuje mlada pjevačica, koja dane trenutno provodi u dogovorima oko nastupa na Eurosongu u Finskoj.

D.K.
Foto:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara