Dugi jezik Eve Longorije

Dugi jezik Eve Longorije

Talk show "The View", prema posljednjim istraživanjima, prati gotovo pola SAD-a, pa su gosti redovito vidno uzbuđeni, jer je riječ o najboljoj mogućoj reklami, a o temama i gostima u emisiji priča se još tjednima. Ipak, popularna Eva Longoria u svom je uzbuđenju otkrila "vrlo važne detalje" o novoj sezoni serije "Kućanice", koja, kao i kod nas, i u Americi bilježi odličnu gledanost.

Longoria je gledateljima ispričala kako Carlos, njezin suprug u seriji, neće napustiti "Kućanice", o čemu se posljednjih mjeseci dosta pisalo u tamošnjim medijima. On će, rekla je Eva, proći kroz vrlo teško razdoblje, a u sljedećoj sezoni opet se pomiriti s Gabrielle. Time je otkrila puno više nego što je smjela, pa su redatelji serije od producenata zatražili da se Longoriji više unaprijed ne otkriva radnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije prvi put da se latino ljepotica zaletjela u priči o "Kućanicama". Prošle je godine, gostujući u talk showu komičarke Ellen DeGeneris, otkrila kako će se u seriju vratiti Jesse Metcalfe, odnosno njezin vrtlar te svojim ljubavnim izletima i dalje zagorčavati život u Wisteria Laneu.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara