EDAG LUV: Visoki luksuz

EDAG LUV: Visoki luksuz

EDAG, najveći privatni partner u automobilskoj industriji kada je u pitanju razvoj naprednih tehnologija, u Ženevi predstavlja LUV - studiju vozila koje na specifičan način predstavlja luksuz u svijetu sportskih terenaca.

LUV je dizajnerski inspiriran luksuznim jahtama, a u načelu kombinira svojstva full-size SUV modela s prestižom svojstvenim s luksuznim imidžem motornih jahta.


Klikom na fotografiju možete vidjeti istu uvećanih dimenzija

U središnjem planu su bijela boja i plemenito drvo, dvije najčešće karakteristike korisnika marina. Tikovine se može naći izvana na poklopcu motora, podnici teretnog prostora, kao i na boku vozila.

Unutrašnjost vozila razvijena je u suradnji s Brabusom, a može prihvatiti do pet putnika. Isti potpis nosi i motor. 6.1 V8 razvija 340 kW/462 KS, što je dovoljno da „veliki bijeli“ pojuri do 100 km/h za nešto više od 6 sekundi i bez problema postigne limitiranih 250 km/h.


Klikom na fotografiju možete vidjeti istu uvećanih dimenzija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema brige niti pri zaustavljanju. I ovaj dio posla odrađuje se uz pomoć Brabusa. Iza ogromnih 22-inčnih naplataka kriju se diskovi promjera 380 mm sprijeda i 355 mm straga. Njih čvrsto hvataju aluminijske čeljusti s 12 klipova sprijeda i 6 straga.

EDAG LUV ne nudi samo sirovu snagu. Sofisticiranost je, prije svega, vezana uz opremu. LUV svoj pedigre najavljuje dvama prijenosnim računalima u kabini, kao i potpunom multimedijom. Jedini nautičar na kopnu raspolaže i odgovarajućim osvjetljenjem za poseban ugođaj u vožnji.


Klikom na fotografiju možete vidjeti istu uvećanih dimenzija

Ukoliko dočeka serijsku proizvodnju, EDAG LUV će se obraćati širokom spektru kupaca, od obožavatelja američkih ikona ala Escalade, pa sve do Porscheovog Cayennea.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara