Elin oprašta Tigeru Woodsu jer je trudna?

Elin oprašta Tigeru Woodsu jer je trudna?

Tekst: I.M.
Foto: AFP

ELIN NORDEGREN, 30-godišnja švedska manekenka, svom se suprugu preljubniku, Tigeru Woodsu, navodno odlučila vratiti samo zato što je trudna. Ukoliko je to istina, to će paru biti treće dijete. Elin se navodno već nazire trbuščić, a prema pisanju američkih tabloida, trudna je četiri mjeseca. Počela je puno jesti, a navodno pokazuje i ostale tipične trudničke simptome poput toga da joj je često mučno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su tabloidi izvještavali kako je Elin od razvoda odgovorila njena sestra blizanka, Josefin Lonnborg, koja je, kad je brak njene sestre Elin zapao u krizu jer je otkriveno da je Tiger imao cijeli set ljubavnica, ekspresno doputovala na Floridu kako bi sestri bila podrška. Podsjetimo, kad su otkrivene Tigerove preljubničke aktivnosti, Elin je odmah angažirala odvjetnika kako bi se razvela. No, Josefin, također odvjetnica po struci, sestri je savjetovala da ne poduzima tako radikalne poteze, bar ne dok su joj emocije pomiješane.

"Josefin je bila ta koja je kazala Elin da ne ispunjava papire za razvod dok je bijesna zbog prevare, jer ih uvijek stigne ispuniti. Kad je Tiger rekao Elin da se zaista želi promijeniti i spasiti njihov brak, Josefin je bila ta koja je sestru uvjerila da mu pruži drugu priliku", ispričao je novinarima jedan od obiteljskih prijatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara